Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Kurt Ravn julekoncert i Holmens Kirke

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling danner Kurt Ravn en perfekt baggrund for en skøn musikalsk oplevelse i Holmens Kirke. Han akkompagneres oftest af Carl Ulrik-Andersen, klaver/orgel, Birgit Lindum, obo, og Michael Frank Møller på trompet samt en gæstesolist. Vi begynder aftenen med middag- hovedret og et glas vin, vand og kaffe i restaurant "Maven", hvor Pia Mengel vil fortælle om Holmens Kirke. Navnene på de medvirkende offentliggøres ca. 1 md. inden arrangementet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-12-2019, kl. 17:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr923563
Adresse Restaurant Maven
Nikolaj Plads 10-12
1067 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

10-12-2019 Tirsdag 17:30  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Aftenen begynder i Restaurant Maven, hvor der serveres 1 varm ret, 1 glas vin samt kaffe. Herefter går vi sammen over til Holmens Kirke for at opleve årets julekoncert med Kurt Ravn og med solister og akkompagnement.OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.