Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

The greatest love of all - Whitney Tribute

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Aftenen indledes med 2-retters menu på Restaurant l'Alsace, Ny Østergade 9, kl. 17:30.
Derefter tager vi sammen til Det Kongelige Teater for at opleve "The greatest love of all - Whitney tribute".

Lige siden Whitney Houtons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig et smukt, stærkt og flot show, der kunne hylde den enestående sangerinde - og det er nu en realitet.

Du kan se frem til et internationalt og håndplukket hold sangere og dansere fra hele verden. Efter mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette hovedperson, dukkede hun endelig op i Cape Town. Den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet, slet ikke var i tvivl.

Showet har gået sin sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Canada og USA - nu er det Danmarks tur. Belinda Davids udtaler: "Jeg ønsker, at publikum skal komme og huske Whitney, som da hun var på toppen - da hun var absolut fantastisk."

Kom og vær med til en to timer lang fest med Whitney Houstons største hits som fx: I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didn't We Almost Have It All, I'm Every Woman, Exhale (Shoop Shoop) og mange, mange flere.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2020, kl. 17:30

Ugedag Mandag
Holdnr200414
Adresse Restaurant l´Alsace
Ny Østergade 9
1101 København K
LokaleForan restauranten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

16-03-2020 Mandag 17:30  -  22:30

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.