Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

La Traviata i Opera Holmen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Verdis mesterværk La Traviata er en opera om en af operahistoriens største heltinder, Violetta Valéry, den smukke prostituerede, der afholder store aftenselskaber i Paris. Det oprindelige litterære værk, af Alexander Dumas roman Kameliadamen fra 1848, udsprang sig af forfatterens egen umulige forelskelse i en kurtisane. Historien inspirerede både Verdi og senere Puccini til at komponere to af operalitteraturens mest populære værker. Den skønne Violetta står overfor et skælsættende valg: Skal hun vælge penge og det heraf tomme og følesløse liv eller kærligheden til sin unge tilbeder. Hun vælger det sidste, efter at hun har forelsket sig i Alfredo Germont - en beslutning, der får frygtelige konsekvenser. Vi skal nyde David Radoks roste opsætning, der vandt publikums hjerter sidst forestillingen gik på Den Kongelige Opera. En halv time inden forestillingen er der introduktion til denne ved en operakyndig fra Den Kongelige Opera på balkonetagen, og i forestillingens pause serveres et glas vin samt en sandwich. Violetta synges af Gisela Stille/ Francesca Dotto og Alfred Germont af Francesco Casroro/Matteo Lippi. Iscenesættelsen er ved David Radok. Desuden får vi glæde af hele Det Kongelige Operakor.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2020, kl. 14:20

Ugedag Søndag
Holdnr2023623
Adresse Opera Holmen
Ekvipagemestervej 10
1430 København K
LokaleVed AOF´s skilt
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-05-2020 Søndag 14:20  -  17:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Introduktion til Operaen ved en operakyndig fra Den Kongelige Opera på balkon-etagen, em folder om Operaens historie, gode billetter til operaen La Traviata og i forestillingens pause serveres et glas vin samt en sandwich. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

La Traviata i Opera Holmen

Venteliste
Søndag 03-05-2020, kl. 14:20-17:45 AOF Rødovre Intern Guide