Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Skatteøen - musical på Folketeatret

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Endelig bliver det atter muligt at opleve historien om drengen Jim Hawkins til tonerne af Sebastians skønne musik og sange. Faktisk blev Skatteøen skrevet specielt til Folketeatret for mange år siden. Eftermiddagen begynder med at vi skal op på scenen og se hvordan det er at være skuespiller. Efter scenebesøget nyder vi en Jim-sandwich, inden vi skal ind og opleve en fantastisk klassiker, hvor vi føres ud på det Caribiske Hav blandt eneboere, pirater, søfolk og med den lede sørøver John Silver lige i hælene.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-11-2019, kl. 13:50

Ugedag Lørdag
Holdnr923593
Adresse Folketeatret
Nørregade 39
1165 København K
LokaleStore scene
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

30-11-2019 Lørdag 13:50  -  16:30

Faktaoplysning

Målgruppe Familier
Bemærk Arrangementet omfatter scenebesøg ved en medarbejder på Folketeatret, servering af en Jim-sandwich samt en drik og gode billetter til musicalen, Skatteøen, med Sebastians kendte musik og sange. Børn og unge under 25 år, får 25 kr. rabat. Kontakt kontoret. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.