Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

Skønhed og Udyret,- musical i Malmö

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I anledning af Malmø Opera og Musikteater fylder 75 år sætter de alle segl til med denne vidunderlige musical af Walt Disney: "Skönheten och Odjuret". Oprindelig var det en film i 1991, hvorefter Walt Disney blev overtalt til at omforme den til en teaterforestilling. Kort fortalt handler musikalen om at kærlighed kan udrette mirakler- udyret i form af en bjørn kan kun befries fra sin forbandelse, hvis en pige vil elske ham på trods af dets frygtindgydende udseende. Inden forestillingen skal vi på meget informativ rundvisning bag scenen i dette spændende hus. Efter denne serveres en dejlig frokost og i pausen får vi kaffe og kage. Musicalen synges på svensk og tekstes ligeledes på svensk.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-01-2020, kl. 11:50

Ugedag Søndag
Holdnr2023573
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

19-01-2020 Søndag 11:50  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station med turleder Pia Mengel. Rundvisning i Malmø Musik- og Operahus ved lokal guide fra teatret, frokost og kaffe og kage i pausen samt gode billetter til musicalen. HUSK at medbringe pas eller kørekort,- vi skal til Sverige!!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.