Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Allan Mylius Thomsen og Arbejdernes København

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Et spændende og underholdende foredrag i den hyggelige restaurant Kareten i Hollænderdybet på Amager med Allan Mylius Thomsen.

Fra midten af 1800-tallet begyndte København at forvandle sig. I den gamle konge-, militær- og handelsby begyndte den nye industri at vokse frem, med en deraf følgende ny arbejderklasse. Beskyttelsen i de gamle lav forsvandt, og kampen for det daglige brød blev organiseret både fagligt og politisk.

Byhistorikeren og forfatteren Allan Mylius Thomsen tegner et farverigt tidsbillede af den fremvoksende arbejderbevægelse, om byen som den voksede frem i og dens vej til magten i hovedstaden. Historien om de ufattelige fattige kår, byens arbejderbefolkning levede under, krydres med beretningen om de uhumske forhold, som de fattigste i byen blev budt. Det er en både tankevækkende og til tider fornøjelig beretning, som giver en større forståelse for både byen og dens politiske udvikling.

Martin Due og hans personale i den hyggelige restaurant Kareten sørger for, at vi får serveret en dejlig frokostbuffet med:
2 slags sild
fiskefilet med remoulade
tarteletter med hønsekødsfyld
hakkebøf m/ bløde løg
flæskesteg m/ rødkål

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer

Billedet er venligst udlånt af 3F Kastrup og forestiller afdelingens gamle fane.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-04-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr191282
Adresse Restaurant Kareten
Hollænderdybet 1
2300 København S
LokaleSelskabslokalet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

14-04-2019 Søndag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.