Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Styr på rødderne? - frokost foredrag

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Styr på rødderne?
Introduktion til slægtsforskning og søndagsfrokost på Kareten.

Kulturhistoriker Tommy P. Christensen fortæller ved dette forkost foredrag om glæden ved slægtsforskning. Mange har både computer og skuffer fyldt med billeder, notater og dokumenter fra og om familien. Drømmen om den gode historie, ønsket om at finde ud af, hvor familien kom fra eller måske finde nye familiemedlemmer rumstere i hjernen, men hvordan kommer man i gang på den gode måde?
Under hyggelige former og i trygge hænder hos den meget erfarende underviser i slægtsforskning Tommy P. Christensen kan du blive mere klog på hvordan du kan tage de først skridt for at få styr på dine rødder.

Foredraget afholdes i Restaurant Karetens smukke historiske selskabslokale i Hollænderdybet nr. 1, som ligger lige ved hjørnet af Amager Boulevard og Amager Brogade. Busserne 2A og 5A holder lige om hjørnet og Amagerbro Metro station ligger i gåafstand.

Til foredraget får du serveret 3 stk. højt belagt smørrebrød.
Drikkevarer er ikke med i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-02-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr191016
Adresse Restaurant Kareten
Hollænderdybet 1
2300 København S
Lokaleselskablokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

03-02-2019 Søndag 11:00  -  15:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.