Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Kunst i Folketinget

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Folketinget er også et kunstmuseum. Væggene er prydet med malerier udført af landets ypperste kunstnere som P.S. Krøyer og Per Kirkeby og med keramiske kunstværker, vævede vægtapeter og frescoer. Vi besøger, i det omfang det er muligt, bl.a. den gamle Landstingssal, værelset, hvor Udenrigspolitisk Nævn holder møder, Folketingssalen, enkelte partilokaler og Proviantgården. Sidstnævnte er et arkitektonisk mesterværk fra Chr. IV's tid, som i dag fremstår i restaureret stand og bl.a. er udsmykket med Bjørn Nørgaards fantastiske blomst, fremstillet af glas og omgivet af et smukt trægulv i fineste mønster. Under rundvisningen, som foretages af en af Borgens medarbejdere, fortælles om de kunstnere, der har udført værkerne og om brugen af de forskellige lokaler. Besøget indledes i Snapstinget, der består af forskellige rum. Her serveres 1 stk. smørrebrød eksl. drikkevarer.
Folketinget er værter ved selve rundvisningen.

Mødested: Besøgsindgangen til højre for den store trappe i Rigsdagsgården.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2019, kl. 18:15

Ugedag Onsdag
Holdnr912623
Adresse Christiansborg
Christiansborg Slot 1
1218 København K
LokaleRigsdagsgården
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

03-04-2019 Onsdag 18:15  -  20:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Rundvisning inviteret af Folketinget. Besøget indledes i Snapstinget, hvor der serveres 1 stk. smørrebrød eksl. drikkevarer (Drikkevarer betales individuelt). Mødested: Besøgsindgangen til højre for den store trappe i Rigsdagsgården.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Kunst i Folketinget

Venteliste
Onsdag 03-04-2019, kl. 18:15-20:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Pia Mengel

Flere kurser