Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Orchidegartneriet

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Alle blomsterelskere er fascineret af den tropiske snylteplante orkidéen. Den verdensberømte orkidé ekspert Hans Christiansen er ekspert i at dyrke disse små unika. Under sit foredrag i gartneriet lærer vi alt om orkidéer, lige fra hvor og hvordan, de vokser til hvordan, vi kan få vore små unikaer til at blomstre år efter år. Først fra i år, er det blevet muligt at bese Dronning Indrids orkidesamling og -drivhus. Dronning Ingrid, der var passioneret orkidesamler og tæt knyttet til Hans Christiansen, havde før sin død bestemt, at hendes samling skulle overdrages til Hans Christiansen.

Mødested: Vi mødes ved indgangen, Hillerødvej 25, 3480 Hillerød.
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-10-2019, kl. 15:25

Ugedag Søndag
Holdnr291523
Adresse Orchidegartneriet, Fredensborg
Hillerødvejen 25
LokaleKratbjerg station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

06-10-2019 Søndag 15:25  -  16:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning ved intern gartner i Orchidegartneriet. Hvis det ønskes, vil der være mulighed for at købe Orchidéerne i gartneriet, det samme gælder Hans Christiansens specieludviklede "orchidéjord" og - gødning. Vi mødes ved indgangen, Hillerødvej 25, 3480 Hillerød.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser