Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Aftenoon tea på d ´ Angleterre

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Det 5-stjernede hotel åbnede i 1755 i København og husede oprindelig den engelske klub, deraf navnet, der afholdt en eksklusiv Afternoon Tea i hotellets smukke højloftede Gallery omgivet af lysekroner og tunge draperede gardiner. Hotel D´Angleterre gør aldrig noget halvt, så selvfølgelig har de skruet op for forkælelsen: Ud over et glas luksuschampagne Krug Grander Cuvée får vi 6 tallerkenserveringer med bl.a. hummer, trøfler og foie gras i gastronomiske kreationer. Det hele er præsenteret i et fuglebur af guld, mens klassiske tjenere summer omkring på det tykke gulvtæppe. Inden vi skal forkæles af hotellets stab, får vi, som noget helt særligt, en rundvisning på hotellet. Vi ser et par værelser, spa-afdelingen og nogle konferencefaciliteter, hvis de er tilgængelige.

Mødested: Besøgsstedet.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-10-2019, kl. 14:25

Ugedag Søndag
Holdnr291603
Adresse d´Anglleterre
Kongens Nytorv 34
1050 København K
LokaleBesøgsstedet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

27-10-2019 Søndag 14:25  -  17:25

Faktaoplysning

Bemærk Prisen omfatter rundvisning på d ' Angleterre og ud over et glas luksuschampagne Krug Grander Cuvée får vi 6 serveringer med bl.a. hummer, trøfler og foigras i gastronomiske kreationer præsenteret i et fuglebur af guld. Mødested: Besøgstedet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser