Viden, udvikling og samvær
2300 AmagerVælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Allan Mylius Thomsen og Arbejdernes København

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Et spændende og underholdende foredrag i den lokale restaurant Air Pub i Kastruplundgade på Amager med Allan Mylius Thomsen.

Fra midten af 1800-tallet begyndte København at forvandle sig. I den gamle konge-, militær- og handelsby begyndte den nye industri at vokse frem, med en deraf følgende ny arbejderklasse. Beskyttelsen i de gamle lav forsvandt, og kampen for det daglige brød blev organiseret både fagligt og politisk.

Byhistorikeren og forfatteren Allan Mylius Thomsen tegner et farverigt tidsbillede af den fremvoksende arbejderbevægelse, om byen som den voksede frem i og dens vej til magten i hovedstaden. Historien om de ufattelige fattige kår, byens arbejderbefolkning levede under, krydres med beretningen om de uhumske forhold, som de fattigste i byen blev budt. Det er en både tankevækkende og til tider fornøjelig beretning, som giver en større forståelse for både byen og dens politiske udvikling.

Michael og hans personale i Restaurant SAS klubben sørger for, at vi får serveret et dejligt måltid mad.

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer

Billedet er venligst udlånt af 3F Kastrup og forestiller Glasværket i Kastrup

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-06-2020, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr201282
Adresse Restaurant SAS Klubben
Ved Diget 25
2770 Kastrup
LokaleSelskabslokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

17-06-2020 Onsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.