Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

FN-byen og de 17 Verdensmål

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK´s gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Men så fik organisationen vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 X N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark samt By & Havn. Byggeriet huser ti FN-organisationer, og det dækker et areal på 45.000 kvm og 5000 kvm kælder. København er derved blevet verdens 6. største FN by. Huset har i alt otte fingre, og stedet har plads til 1800 medarbejdere, danskere såvel som udlændinge. Det er et enormt spændende hus og også et gennemført bæredygtigt byggeri- solceller på taget leverer en stor del til energiforbruget, vand fra Øresund køler huset ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften samt mange andre miljøvenlige tiltag. FN-organisationen er værter for rundvisningen samt når vi, efter rundvisningen, skal høre nærmere om de ambitiøse 17 Verdensmål, der alle er planlagt til at være ført ud i livet inden 2030.
Før det spændende besøg i FN-bygningen, nyder vi en frokost inkl. 1 drik på Spisehuset "Det Simrer", Melchiors Plads 3, 2100 Kbh. Ø., som derfor også er mødestedet. Her vil Pia Mengel fortælle lidt om Nordhavnsområdet.

OBS! På denne rundvisning skal der oplyses navn og cpr.nr. på ALLE deltagere. Ved tilmelding af mere end en person, skal navn og cpr.nr. for øvrige deltagere skrives i kommentarfeltet.

Mødested: Café Det Simrer
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2020, kl. 12:35

Ugedag Tirsdag
Holdnr212543
Adresse Café Det Simrer
Melchiors Plads 3
2100 København Ø
LokaleCafé Det Simrer
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

25-02-2020 Tirsdag 12:35  -  15:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning i FN-Byen med FN-organisationen som værter og guide. Vi starter med frokost inkl. 1 drik på Café Det Simrer, Melchiors Plads 3, som derfor også er mødestedet. Her holder Pia Mengel foredrag om Nordhavnsområdet. OBS! På denne rundvisning skal der oplyses navn og cpr.nr. på ALLE deltagere. Ved tilmelding af mere end en person, skal navn og cpr.nr. for øvrige deltagere skrives i kommentarfeltet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

FN-byen og de 17 Verdensmål

Venteliste
Tirsdag 25-02-2020, kl. 12:35-15:45 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Flere kurser