Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Bank- og Sparekassemuseet, Christianshavn

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Et besøg på Bank- og Sparekassemuseet er et kig ind i 1800-tallets bankvæsen. Museet giver dig indblik i en tid, hvor bankerne fik større og større betydning i den danske og internationale finansverden. Du bydes indenfor i Privatbankens første direktør C.F. Tietgens kontor, hvor du kan lære en af Danmarks betydeligste finansmænd bedre at kende og der fortælles en historie om en mand på godt og ondt - en skildring af et menneske, der har levet et liv med prisværdige kompetencer, men også med skyggesider. Med originale genstande fra 1800-tallet præsenterer museet bankindustrien samt bankmandens liv og arbejde. Du vil også kunne opleve Christianshavns interessante historie igennem 400 år, og i kælderen findes der stadig de gamle fade fra da Heeringfamiliens produktion af kirsebærlikør foregik i gården. I kælderen vises og fortælles historien om Peter F. Heerings produktion af kirsebærlikør. Her vil man kunne opleve ikke blot de store kirsebærfade, men nu også alle de mange finurlige og sjove flasker, som Heering-familien fik produceret igennem tiden.

Mødested: Museet

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-04-2020, kl. 12:30

Ugedag Onsdag
Holdnr212623
Adresse Bank- og Sparekassemuseet
Ovengaden Neden Vandet 11
1415 København K
LokaleMuseum
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

01-04-2020 Onsdag 12:30  -  13:45

Faktaoplysning

Bemærk Mødestedet er: Museet, Ovengaden Neden Vandet 11, 1415 Christianshavn. Arrangementet omfatter entré, rundvisning og foredrag ved intern guide.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Bank- og Sparekassemuseet, Christianshavn

Ledige pladser
Onsdag 01-04-2020, kl. 12:30-13:45 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Flere kurser