Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Tove Ditlevsens 100 års fødselsdag

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Torsdag den 14. december i år er det præcis 100 år siden, at Tove Ditlevsen blev født. Det fejrer vi med en kort byvandring omkring Enghave Plads og efterfølgende god mad, foredrag og debat på restaurant Klubben/Tove Ditlevsens Mindehave.
Tove Ditlevsen formåede med sine bøger om sin opvækst i Barndommens Gade i Hedebygade, om hendes ægteskab og om være misbruger at nå ud til rigtig mange mennesker.
Beskrivelserne af barndommen og hverdagslivet gjorde hende til en elsket og læst forfatter, både i hendes levetid og nu. Tove Ditlevsen er populær som aldrig før. Vi genkender nemlig ofte noget af os selv i hendes værker.
Vi starter foredraget med en lille tur fra Kristkirken på Enghave Plads, hvor Tove Ditlevsen blev begravet fra, går videre til Barndommens Gade og hendes skole, som i dag har taget navn efter hende.
Vi slutter turen af med en god middag, foredrag og debat om Tove Ditlevsen på restaurant Klubben/Tove Ditlevsens Mindehave, hvor hun selv holdt meget af at komme på sine ældre dage.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-12-2017, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr172000
Adresse Kristkirken
Enghave Plads 18
1670 København V
LokaleKristkirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

14-12-2017 Torsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Kristkirken, Enghave Plads 18, 1670 Kbh. V og herefter kort spadsertur til "Klubben", Enghavevej

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.