Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Mindeaften for Tove Ditlevsen

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Mindeaften for Tove Ditlevsen

Igen i år fejrer vi stenbroens nok mest kendte stemme, nemlig forfatteren Tove Ditlevsen Hun ville i år være fyldt 102 år. Det fejrer vi selvfølgelig med en byvandring efterfulgt af samtale og debat på restaurant Klubben.
Tove Ditlevsen formåede med sine bøger om opvæksten i Hedebygade, forliste ægteskaber og om være misbruger, at nå ud til rigtig mange mennesker.
Beskrivelserne af barndommen og hverdagslivet gjorde hende til en elsket og læst forfatter, både i hendes levetid og i dag. Tove Ditlevsen er populær som aldrig før. Vi genkender nemlig ofte noget af os selv i hendes værker.

Vi starter turen ved Kristkirken på Enghave Plads, hvor Tove Ditlevsen blev begravet fra, og vi går videre til Barndommens Gade og hendes skole, som i dag har taget navn efter hende.
Vi slutter turen af med samtale og debat om Tove Ditlevsen på restaurant Klubben/Tove Ditlevsens Mindehave, hvor hun selv holdt meget af at komme på sine ældre dage.

Prisen er inkl. mad, byvandring og debat. Drikkevarer på egen regning.
Torsdag den 12. december kl. 17.00 til 20.00

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-12-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr192000
Adresse Kristkirken
Enghave Plads 18
1670 København V
LokaleKristkirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

12-12-2019 Torsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.