Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

John Aasted Halse
Ledige pladser

Nulfejlskultur og 12 tals-piger

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

John Aasted Halses foredrag er morsomme og inspirerende. De handler om opdragelse, respekt mellem børn og voksne, det moderne barns adfærd, stressede børn, dilemmafamilien, læringsstile, den digitale verden som tidsrøver, børns forhold til seksualitet, børn med sygdomme, skilsmissefamilier, drenge og piger i en feminiseret verden, inklusion, anerkendelse, mobning og selvværd. Listen er lang, og John er ekspert på områderne. Oplev en foredragsholder, der er dedikeret, og som giver stof til eftertanke. Indholdet kan målrettes så det både passer til forældre, pædagogisk personale og til alle med interesse i børns trivsel.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr2018041
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalelille sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

24-03-2020 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Psykolog med speciale i børnepædagogik John Aasted Halse, er klar med nyt foredrag om børn og unge. Det handler om børneopdragelse, og om den tabte autoritet. Han taler også om børns sprog og respekt over for hinanden.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.