Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Marie Daugaard
Ledige pladser

Fra Verdensmål til hverdagsmål

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Mange taler om FN’s 17 verdensmål. Politikere laver hensigtserklæringer og store og små virksomheder fortæller at de arbejder med Verdensmålene. Men hvad er relevansen for du og jeg? Hvad betyder verdensmålene, og hvordan kan vi relatere os til dem? I dette foredrag vil vi især have fokus på hvordan vi selv kan bruge verdensmålene, både for at forstå hvordan hele verden hænger sammen, men også hvordan vi kan omsætte verdensmålene til handlinger her og nu. Vi vil komme omkring emner som madspild, forbrug, ferie, tøjforbrug osv., og sætte det i relation til verdensmålene. Efter foredraget vil du få fornyet tro på at vi kan løfte i flok og også inspirere vores naboer, kolleger, venner og politikere. Som Greta Thunberg har sagt : Ingen er for lille til at gøre en forskel.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-04-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr2018081
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalestor sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

22-04-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Marie Daugård, foredragsholder, er uddannet cand.scient.pol. og har i mange år arbejdet med bæredygtige problemstillinger. De seneste fire år som selvstændig med konsulent og foredragsvirksomheden Mad & miljø.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.