Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Musik & foredrag er startet af Kurt Andreasen, der de seneste 40 år har været selvstændig producent i underholdningsbranchen - først i musikbranchen med udgivelser på pladeselskabet DAVS af blandt andet Bjarne Liller, Ulf Pilgaard, Keld & Hilda, Nis P. Jørgensen, Los Valentinos, Rock Nalle og Bubber. Efterfølgende blev det også til TV og video programmer. I 1989 udsendtes den legendariske forestilling "Linie 3 - 10 års jubilæumsshow", som blev fulgt op af "Hvor er de 2 andre…?, "Linie 3 i teltet og i 1998 "Linie 3 Show". I 1995 startede et samarbejde med Cirkusrevyen om optagelsen af deres 60 års jubilæum forestilling, og samarbejdet fortsatte frem til og med 2001. I 1996 lykkedes det at producere den sidste forestilling af "Østergaard og Jensens store Hundeshow" og gjort det udødelig til video og TV - og som Søren Østergaard senere udviklede til Zirkus Nemo I 1998 blev det blandt andet til udgivelser af scene produktioner med Thomas Eje, Cirkus Benneweis, Nykøbing F. revyen og Helsingør Revyen. Samme år kom TV-serien "Han er grov, men han er sjov!" over Bølle-Bob sangene både på video og musik samt Bølle-Bob Show og flere forskellige sceneshows i de næste 15 år. Musikudgivelserne fortsatte med "FemininuM" i 2001 og senere 2 produktioner med "Stjernefrø". Og de blev efterfulgt af musik produktioner med James Rasmussen og Sylvester Larsen I 2003 kom hyldestpladen "Pianisten og Bumsen" med sangeren Victor Marcussen og pianisten Niels Søren Hansen med deres særegne versioner af 16 John Mogensen sange. Nu har Kurt Andreasen besluttet selv at stå på scenen for at fortælle om John Mogensens liv og musik med speciel fokus på John egne sange. Interessen for John Mogensen startede i 1991, hvor han i samarbejde med Michael Quvang på Kick Music udgav kæmpe succesen "den med selerne" eller formeldt 34 af John Mogensens største hit på dobbelt-albummet "Der er noget galt i Danmark", som med mere end 150.000 solgte eksemplar er det mest solgte John Mogensen album.

Læs mere

Kurt Andreasen
Ledige pladser

John Mogensen - Der er noget galt i Danmark

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Musikalsk aften - foredrag om John Mogensen
Der er noget galt i Danmark.

En musikalsk aften med dejlig musik og mange gode historier om John Mogensen. Aftenen starter med John Mogensens livret - hakkebøf med bløde løg og spejlæg samt skysovs og hvide kartofler.

Kurt Andreasen mødte første gang John Mogensen i 1971, men det var først i 1991 interessen for John og hans sange rigtig tog fart, hvor han i samarbejde med Michael Quvang på Kick Music udgav kæmpe succesen "den med selerne" eller 34 af John Mogensens største hit på dobbelt-albummet "Der er noget galt i Danmark", som med mere end 150.000 solgte eksemplar er det mest solgte John Mogensen album til dato.

Foredraget er en hyldest til John Mogensen som en af de mest betydningsfulde danske sangskrivere og en fejring af hans talent for at skrive en rammende tekst og en god popmelodi.

Foredraget omhandler primært John Mogensens egne tekster og melodier, hans liv frem til det store gennembrud på Dansktoppen i 1971 med "Der er noget galt i Danmark", samt meget om hans kæmpe musikalske succes i den korte tid frem til hans alt for tidlige død i 1977.

De mest betydningsfulde af hans musikudgivelser indgår i foredraget i Johns egne originale indspilninger.

Drikkevarer er ikke med i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2019, kl. 18:00

Ugedag Torsdag
Holdnr192002
Adresse Restaurant Kareten
Hollænderdybet 1
2300 København S
Lokaleselskablokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

07-11-2019 Torsdag 18:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.