Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lise Bostrup
Ledige pladser

Basisgrammatik

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Hvis man skal lære andre sprog, skrive korrekt dansk og sætte rigtige kommaer, er det nødvendigt at have kendskab til grammatik. Det er nyttigt at kunne forskel på navneord, udsagnsord, tillægsord, biord og forholdsord, og det er godt at kunne analysere hovedsætninger og ledsætninger, og se på spørgsmål og udbrud.
På kurset gennemgår vi de centrale begreber, og du får mulighed for at prøve kræfter med autentiske tekster. Før du går hjem, giver vi dig en lille test, så du kan se, hvor langt du er kommet, og du får udleveret en oversigt over de centrale grammatiske begreber på dansk og på latin
Grammatik er slet ikke så svært, som mange går og tror, - så hvorfor ikke tage tyren ved hornene og få banket det mest centrale fast en gang for alle?

Uderviser på kurset er Lise Bostrup, cand. mag. i dansk og tysk.

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-03-2019, kl. 17:30

Ugedag Torsdag
Holdnr191354
Adresse Nyboder Skole
Øster Voldgade 15
1350 København K
LokaleKlasse 218, 2 sal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

07-03-2019 Torsdag 17:30  -  20:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.