Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Ane Boa
Ledige pladser

Lav gammeldags sydet sæbe - workshop

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Lær at lave gammeldags sydet sæbe og spar både dig selv og miljøet for skadelig kemi. Sæberne fremstilles med udstyr der findes i de fleste køkkener, men er kun for voksne.
Den sæbe vi fremstiller er lavet af sunde vegetabilske olier, og du lærer både at lave håndsæbe, shampoobarer og sæbe til almindelige rengøringsopgaver. Du vil få udleveret sikkerhedsudstyr, lære hvordan du passer på dig selv, og vil gennemgå sæbefremstillingsprocessen gennem flere øvelser. Søndag lærer du selv at beregne opskrifter ved hjælp af gratis sæbekalkulatorer online og vi vil gennemgå oliernes egenskaber. Efter workshoppen vil du have et lille udvalg af små sæber som du kan prøve af hjemme, samt opskrifter der er klar til brug.
Inden workshoppen vil du få en liste over udstyr (fx en stavblender), du med fordel kan medbringe.
Der vil være udgift til olier mm. som afregnes direkte med underviseren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-04-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr2061261
Adresse Høje Gladsaxe 71 -
Gyngemosevej 7
2860 Søborg
LokaleUv.lok. 4, 1.sal
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-04-2020 Lørdag 10:00  -  16:15
26-04-2020 Søndag 10:00  -  14:25

Faktaoplysning

Bemærk Inden workshoppen vil du få en liste over udstyr (fx en stavblender), du med fordel kan medbringe. Der vil være udgift til olier mm. som afregnes direkte med underviseren. Men alle øvrige materialer og udstyr er inklusiv i kursusprisen. Du vil få udleveret sikkerhedsudstyr, lære hvordan du passer på dig selv, og vil gennemgå sæbefremstillingsprocessen gennem flere øvelser. Efter workshoppen vil du have et lille udvalg af små sæber som du kan prøve af hjemme, samt opskrifter der er klar til brug.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.