Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Jannice Cassandra Hansen
Ledige pladser

Kreativ Påskeglaskunst

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

På dette kursus kan du lave fine påsketing. Det kan være påskeæg til at hænge op, påskekyllinger, påskeharer eller anden påskepynt. Men det kunne også være påskeblomster eller bare forårsblomster.
Så vi fokuserer på både påsken og foråret og arbejder i lyse, fine farver på dette kursus.
Du får professionel hjælp gennem hele processen. Alle kan deltage i dette kursus, som både er for helt uerfarne og for let øvede. Underviseren sørger for at have glas til rådighed. Der vil naturligvis være forskel på hvor meget den enkelte deltager producerer, så er du meget produktiv kan det blive nødvendigt at tilkøbe materialer, som afregnes særskilt med underviseren. Der kræves ingen forkundskaber for at deltage. Men kurset henvender sig også til øvede. Du bedes medbringe: papir, blyant, sort tusch, saks, viskestykke og en pincet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-03-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr2064173
Adresse Vangede Stationsbygning
Vangedevej 143
2820 Gentofte
LokaleSproglokale
Holdtimer11
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

21-03-2020 Lørdag 10:00  -  15:00
22-03-2020 Søndag 10:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Materialeudgifter til glasforbrug op til 1 kg. samt brænding indgår i kursusprisen. Evt. materialeforbrug derudover afregnes direkte med underviseren. Du bedes medbringe papir, blyant, tuschpen, pincet, saks, lille pensel til lim og et viskestykke.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.