Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Eva mm Engelhardt
Ledige pladser

Broderede Huller og Hemmeligheder

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Kurset tager udgangspunkt i tre typer hulbroderi og deres fantastiske verden. Vi skal eksperimentere med de stilrene Engelske huller, de snørklede Venetianske huller og Udklipshedeboens sammensatte mønstre. De gamle teknikker skal omdannes til spionhuller, ind mod beklædningsgenstandes flotte foerstoffer eller lækre tilføjelser til vores boligtekstiler.

Forløbet starter med en introduktion til de tre hulvariationer og deres relevante redskaber, materialer og stingteknikker. Derefter skal der eksperimenteres med sammensætning af teknikker og materialer. Vi arbejder med både traditionelle og moderne materialer, design af eget motiv og overføring af motiv.

Kurset giver færdighederne til at skabe et hulbroderi ved kombination af teknikker og materialer, samt en fornemmelse af hvordan hulbroderiet kan indgå i et større sammenhæng. Vi skal arbejde på prøver, men hvis man ligger inde med tøj eller boligtekstiler man gerne vil eksperimentere på i stedet, så medbring endelig disse!!

Kurset lægger op til at vække en nysgerrighed omkring hvordan broderiet kan bruges på vores nuværende tekstiler. Både for at give dem udsmykning, men også for at give dem nyt liv. Et uheldigt hul i en kjole, kan hurtigt omdannes til hulbroderi - godt for både miljø, økonomi og kreativitet!

Kurset er bedst egnet til dem der har kendskab til broderi.Materialeudgift på 50 kr. er inkl. i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-02-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191442
Adresse Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C
LokaleLokale 1
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

23-02-2019 Lørdag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.