Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jette Braun
Ledige pladser

Tunesisk hækling begyndere

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Efter at have været en glemt teknik i mange år, er der nu kommet meget fokus på tunesisk hækling eller som det også hedder på dansk, hakning.

Boligtekstiler udført i tunesisk hækling med geometriske figurer er meget oppe i tiden. Har du lyst til at lære grundprincipperne i tunesisk hækling så du selv kan lave dine puder, er dette kursus noget for dig.

Med tunesisk hækling opnås strukturer, der minder meget om vævning eller strikning.

På kurset stifter du bekendtskab med de mest basale teknikker som opslagning af luftmaskerække, basismasker og ret- og vrangmasker. Bliver der tid, afprøver du de forskellige mønstre.

Der vil være materialeudgifter på mellem 60 og 80 kr. der dækker en hakkenål nr. 3 eller 4 og uldgarn til prøver. Desuden dækker udgiften også et mindre kompendium. Materialeudgiften betales direkte til underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-01-2020, kl. 09:30

Ugedag Lørdag
Holdnr202071
Adresse Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2
2600 Glostrup
LokaleMødelokale 3
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

18-01-2020 Lørdag 09:30  -  15:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Der vil være materialeudgifter på 70 - 80 kr., der dækker en hæklenål nr. 4, uldgarn til prøver samt et mindre kompendium. Materialeudgiften betales direkte til underviser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.