Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jette Braun
Ledige pladser

Lav dit helt eget stof

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

En sjov teknik, hvor du kan få brugt dine rester af stof og garn. Vi arbejder med vandopløseligt plastik og maskinbroderi, og ender med et stykke stof, du kan bruge til for eksempel en lille taske, et bogomslag eller et billede. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.
Vi begynder med en gennemgang af teknikken og introduceres til arbejdet med vandopløseligt plast og maskinbroderi. Dernæst begynder du at lægge stof, garn, blonder eller, hvad du nu har, op på et stykke plastik.
Materialeforbrug: 1 pose med små stumper stof (bomuld, syntetisk, metal, blonder, tyl - alt kan bruges), små stumper garn og bundstof, som du kan placere stumperne på. Almindelig sytråd til maskinbroderiet og evt. en mormorpose med lidt broderigarn.
Du behøver ikke have alt med. I inspirerer hinanden og kan bytte materialer indbyrdes.
Medbring: Symaskine, broderifod, stof- og papirsaks, almindeligt sygrej.
Der vil være en udgift til vandopløseligt plast, der betales direkte til underviseren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-02-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr202073
Adresse Glostrup Fritidscenter
Christiansvej 2
2600 Glostrup
LokaleMødelokale 1
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

23-02-2020 Søndag 09:30  -  15:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Materialeforbrug: 1 pose med små stumper stof (bomuld, syntetisk, metal, blonder, tyl - alt kan bruges), små stumper garn og bundstof, som du kan placere stumperne på. Almindelig sytråd til maskinbroderiet og evt. en mormorpose med lidt broderigarn. Du behøver ikke have alt med. I inspirerer hinanden og kan bytte materialer indbyrdes. Medbring: Symaskine, broderifod, stof- og papirsaks, almindeligt sygrej. Der vil være en udgift til vandopløseligt plast, der betales direkte til underviseren.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.