Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lise Holm-Rasmussen
Ledige pladser

Bæredygtigt køkken - NYHED

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Holdet for dig, som gerne vil spise klimavenligt, sundt og prisbevidst uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Holdet kræver ingen forudsætninger - alle kan deltage. Vi laver maden fra bunden med årstidens danske råvarer, og du lærer at lave madretter, som både er klimavenlige, billige og sunde. Vi bruger masser af grøntsager, og øver os i at lave mad, der vækker alle sanser. Hver gang vil byde på et lille oplæg om principperne bag bæredygtig madlavning: Hvordan får jeg protein nok, når jeg ikke spiser så meget kød? Hvordan sikrer jeg den vilde smagseksplosion uden bacon, smør og fløde? Hvordan kan jeg købe økologisk uden at blive ruineret?
Prisen er inkl. råvarer.
Medbring en skarp snitte-/kokkekniv, to viskestykker og beholdere til evt. overskydende mad

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-9637
Adresse Risbjergskolen
Risbjergvej 10-20
2650 Hvidovre
LokaleKøkken (ind. P-pla)
Holdtimer18
Antal mødegange4
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

07-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
14-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
21-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:10
28-11-2019 Torsdag 17:00  -  21:10

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.