Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Michelle Goncalves Kjærulff
Ledige pladser

Workshop - Plantebaseret mad

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Dette er workshoppen for dig, der gerne vil have inspiration til nemt, lækkert plantebaseret mad.

For at få mest muligt ud af dagen kommer vi til at forberede og spise en tre-retters menu:
- Forret: Tarteglæder (veganske tarteletter)
- Hovedret: Fredsfisk (vegansk fiskefilet) med stegte rodfrugter og hjemmelavet bearnaise
- Dessert: Daddelkugler
Der vil indgå informationer om ernæringen i maden, men det vigtigste er selvfølgelig selve madlavningen. Uanset om du deltager for at blive inspireret til den kødfrie dag, kender en med laktose-intolerance eller bare gerne vil prøve noget anderledes mad, vil jeg glæde mig til, at vi sammen skal lave og spise smagfulde, mættende, plantebaserede retter.

Materialeomkostninger er 100 kr. pr. person som afregnes med underviseren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2019, kl. 09:30

Ugedag Lørdag
Holdnr34787
Adresse Tinderhøj Skole
Fortvej 71
2610 Rødovre
Lokalelok: Hjemkunds. D4
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

02-11-2019 Lørdag 09:30  -  14:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.