
Underviser
Jeg laver plantebaseret mad til alt fra receptioner og folkekøkkener. I min tilgang til det plantebaserede køkken lægger jeg vægt på bæredygtighed og forener teknikker fra f.eks. de asiatiske køkkener med lokale råvarer. Jeg er uddannet cand. mag. i Moderne kultur og kulturformidling, og har foruden min erfaring med plantebaseret kost, haft en mobil ispinde forretning. Med min madlavning vil jeg gerne inspirere til at eksperimentere og se mulighederne i et køkken uden kød.
Grøn sommermad
Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95
Det spirer på marker og i haver med nye kartofler, rabarber, asparges og radiser. På kurset laver vi mad af årets nye og friske grøntsager. Det bliver vegetarisk, friskt og simpelt - og en fryd for øjet. Råvarer 200,- kr. er inkluderet i kursusprisen.
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 09-06-2020, kl. 18:00
Ugedag | Tirsdag |
Holdnr | 2016236 |
Adresse |
Skottegårdsskolen Saltværksvej 65 2770 Kastrup |
Lokale | Køkken, indgang E |
Holdtimer | 8 |
Antal mødegange | 2 |
Afdeling | AOF Amager |
Kursusdage
09-06-2020 | Tirsdag | 18:00 | - | 21:40 |
16-06-2020 | Tirsdag | 18:00 | - | 21:40 |
Faktaoplysning
Bemærk | Råvareudgifter på 200,- kr. er indregnet i prisen |
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Madlavning (Søgeord: Grøn sommermad)