Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Agna Johannsen
Ledige pladser

Food prep

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Vil du godt spise endnu mere grøn og antiinflammatorisk mad, der er spændende, nærende og smager af noget, men kniber det med tiden i hverdagen til at få det lavet?

Fortvivl ikke. Du lærer, hvordan du kun et par gange om ugen behøver at stå i køkkenet lidt længere tid og forbereder mad til hele ugen, så du alle dage kan lave sund mad i en fart, fordi alle basisvarerne er hakket, snittet, forberedt og står klar.

Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter. Vi juicer, laver smoothie, mættende farverige salater med bøffer og søde sager.

Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.

Alle råvarer vi anvender er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.

Det skal du medbringe: Klud, viskestykke, og evt. forklæde.
Materialeomkostninger afregnes med underviseren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-03-2020, kl. 16:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr35785
Adresse Hendriksholm Skole
Hendriksholm Boulevard 20
2610 Rødovre
Lokalelok.: hjemkundskab
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

31-03-2020 Tirsdag 16:30  -  20:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Food prep

Ledige pladser
Pris i DKK 545,00
Søndag 22-03-2020, kl. 11:30-17:00 AOF Frederiksberg-København Agna Johannesen