Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Abelone Tholstrup Stein
Ledige pladser

Ufrivillig barnløs

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

VI ER SAT I VERDEN FOR AT FORPLANTE OS. Hvad hvis det ikke lykkes at forplante sig, at blive forældre? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er faktum, at livet må leves på trods, socialt isoleret på sidelinjen til 'meningen med livet'? Hver 10. Danske kvinde er barnløs, hvilket gør løsningerne til at fælles ansvar. Jeg er selv indehaver af den uskønne titel permanet ufrivillig barnløs, og har valgt at gå forrest. Jeg ØNSKER at få sat fokus på et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg ØNSKER at være med til at bryde tabu omkring det at være permanent ufrivillig barnløs.

Jeg henvender mig til alle, både dem hvor det lykkes at blive forældre og dem, som måtte give slip på forældre-drømmen ikke lykkes. Jeg henvender mig til alle aldre, da barnløshed er en livslang følgesvend.

Gennem min egen barnløse historie, vil jeg beskrive rejsen og mødet med den asfalterede landevej af normer, hvor der ike var plads til mig. Jeg vil udfordre normer og fortælle om sundhedsvæsenet, fertilitetsklinikker og mit syn på deres rolle og ansvar. Jeg vil berette om skam, misundelse, sorg og nogle af de mange følelser, som er en del af de barnløses rejse.Se mere på www.etandetliv.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-03-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191018
Adresse Frederiksberg Hovedbibliotek
Solbjergvej 23
2000 Frederiksberg
LokaleForedragssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

21-03-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.