Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Styr på Rødderne? Slægtsforskning for nybegyndere

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Hiv en weekend ud af kalenderen og find ud af om slægtsforskning er noget for dig. Kurset kræver ingen forudsætninger og baserer sig på en lærebog: Styr på Rødderne? Introduktion til slægtsforskning, der er inkluderet i kursusprisen!

Ved hjælp af en tretrinsmodel, får du en introduktion til den grundlæggende systematik, og hvordan du får skabt din egen anetavle samt gennemgår den proces, der kan bringe styr på dine rødder (aner).

Du bliver introduceret til en hensigtsmæssig systematik for din materiale-indsamling, lærer hvordan du kan holde styr på det hele og får lidt hjælp til at læse "de krøllede bogstaver"?

Hvordan kommer du i gang med de gigantiske samlinger af slægtsdata, der venter i arkiver og på biblioteker – og hvilke hjælpemidler findes der til deres benyttelse? Endelig afrundes med nogle betragtninger over din slægts rolle og betydning i den store historie, lidt om at lave en slægtsbog og tips om det rige foreningsliv, der findes for slægtsforskere. Herefter er du godt rustet til mange gode timer med din nye spændende hobby!
Bemærk der vil være matrialeudgifter til lærebog på ca. 160 kr. Kontakt underviseren for mere information.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr35855
Adresse AOF Rødovre
Højnæsvej 63, 1. sal
2610 Rødovre
LokaleUndervisning 1, 16p
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

01-03-2020 Søndag 10:00  -  16:30
08-03-2020 Søndag 10:00  -  16:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.