Viden, udvikling og samvær
2300 AmagerVælg område
Vis underviser
Phyllis Akinyi
Venteliste

Flamenceo - begynder/let øvet

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Dette er et flamencohold for personer som enten har prøvet en sæson flamenco før,eller som har gået til andet dans over længere tid. Vi arbejder med koreografi,rytme og udtryk. Det går hurtigere end på introduktionsholdet, men er stadig pået niveau hvor de fleste kan følge med. Holdet er bygget op således først engrundig opvarmning, så teknikøvelser, og til sidst arbejder vi med koreografi.Denne sæson arbejder vi med forholdet mellem to stilarter indenfor sammerytmestruktur, nemlig den glade Alegrias og den alvorlige Solea por Bulerias,og undersøger hvordan følelser er med til at ændre udtryk på samme koreografi.
Manskal medbringe tøj man kan bevæge sig i, og gerne en længere nederdel medvidde, samt flamencosko eller lignende. Man kan godt komme med træningssko istedet for, men det gør oplevelsen mere hel hvis man har en lukket sko på medlav, tyk hæl.
Holdet er støttet af Danmarks Kulturperler og har derfor en særlig pris.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2020, kl. 18:45

Ugedag
Holdnr202920-2
Adresse
Lokale
Holdtimer16
Antal mødegange8
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.