Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lene Pia Rehardt
Ledige pladser

Yoga - Kinese workshop

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

En spændende kombination af kinesiologi og MediYoga.
En workshop hvor jeg anvender kinesiologi til at afklare hvilke programmer og yogaøvelser, der vil afbalancere gruppen og dermed den enkelte kursist. Deltagerne vil herefter, i det afbalancerende Yoga Pas, stifte bekendtskab med Mudras, Mantras, Bandas, Asanas og meditation fra Medicinsk Yoga.

Medicinsk yoga, består af blide, fysiske yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding, koncentrationsteknikker samt meditation, med og uden mantra. Alle kan deltage på holdet, hvor de fysiske øvelser tilpasses og kan udføres af alle f.eks på en stol. Øvelserne udføres roligt og kontrolleret, og er med til at skabe bevægelse og flow i bindevævet og dermed øges fleksibilitet i kroppen, nervesystemet, organer og hormoner påvirkes. Der tages udgangspunkt i den enkelte deltageres udfordringer.
Det er en blid og meditativ yogaform, hvor kombinationen af stillinger, koncentrationsteknikker og meditationer bindes sammen af åndedrættet og skaber muligheden for at opnå ro og balance i krop og sjæl.

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform, hvor vi via en muskeltest kan "samtale med kroppen". Vi kan teste om der er ubalance i f.eks Chakra, Meridianer, Aurafelter og meridianer, der er vores energisystem samt om vi er i maksimalt flow.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-11-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr1919781
Adresse Løjtegårdsskolen
Løjtegårdsvej 36
2770 Kastrup
LokaleDrengegym
Holdtimer4,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

16-11-2019 Lørdag 09:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.