Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Hallands Väderö

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hallands Väderö er kendt for sin enestående natur, og Hovs Hallar er et naturreservat, hvor Hallandsåsen møder havet i Laholmbugten. På denne tur kører vi til Bjärehalvøen i det nordligste Skåne. Først besøger vi Hovs Hallar, går tur langs stranden og ser de fantastiske klippeformationer. Vi spiser en lækker lunch på Hotel Hovs Hallar, og efter frokost kører vi til det idylliske fiskerleje, Torekov. Herfra sejler vi til Hallands Väderö.

På øen, som ikke længere har fastboende, men i dag er et elsket udflugtsmål, er der både skov, strande og marker med græssende dyr. Der er sæler ved Hallands Väderö, men ingen garanti for, at vi ser dem.

Vi går på tværs over øen for at se det meste, inden vi, efter et par timer, sejler tilbage til Torekov, hvor vi afslutter med en lille rundvisning i Torekov. På hele turen guider kulturhistoriker Lisa Elsbøll om Bjärehalvøen, Hovs Hallar, Hallands Väderö og Torekov.

Prisen inkluderer en frokost med lättøl eller mineralvand, salat, brød, kaffe og kage, samt bus, færge, båd og guide.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-06-2019, kl. 08:00

Ugedag Søndag
Holdnr190079
Adresse Flintholm Station
V. Grøndals Parkvej
2720 Vanløse
Lokaleparkeringspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

23-06-2019 Søndag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.