Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Olsen banden i Valby

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I anledning af Olsen Bandens 50års jubilæum i 2018, har Nordisk Film valgt at slå scenedørene op for en ny eksklusiv jubilæumsudstilling omkring Danmarks mest folkekære forbryderbande. Den 400 kvadratmeter store udstilling huser mere end 150 originale rekvisitter, klenodier og kostumer fra de 14 film om Olsen Banden - herunder Yvonnes originale kjoler, bowlerhatte, jordemodertasker, gule sokker mv. Det er første og eneste gang nogensinde, at så mange relikvier vil kunne ses udstillet på samme tid, da mange af dem er i privateje i dag. Og så udstilles de endda på den samme scene, hvor samtlige Olsen Banden-film blev indspillet! På en rundvisning bliver der også tid til at besøge bl.a. Yvonnes stue, Jensens politikontor og sågar den originale bunkergrav fra Jylland, som blev brugt under indspilningen til Olsen Banden i Jylland (1971). På en rundvisning i udstillingen sørger Nordisk Film for fem kvarters dansk nostalgi, lune og højt humør. Vores dygtige og engagerede guides står klar med farvestrålende fortællinger omkring tilblivelsen af Olsen Banden, anekdoter og historier fra produktionen og skuespillerne, og nye afsløringer omkring filmene og deres popularitet, som vil blive præsenteret, mens man bevæger sig igennem udstillingen og de mange dekorationer. Vi garanterer for en uforglemmelig oplevelse, nostalgiske tilbageblik og nye øjenåbnere! Kort sagt: Det bliver Skidegodt, Egon! Efter udstillingen går vi en lille tur i det gl. Vallby og slutter af med kaffe og kage på Café Asta Turen ledes af kulturhistoriker Lisa Elsbøll, som også voksede op med Olsen Banden
Prisen er inklusiv udstilling, lille byvandring og kaffe og kage

Mødested: Nordisk film, Mosedalvej 14, 2500 ved porten

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-04-2019, kl. 13:00

Ugedag Fredag
Holdnr921121
Adresse Nordisk Film
Mosedalsvej 14
2500 Valby
LokaleReceptionen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-04-2019 Fredag 13:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Nordisk film, Mosedalvej 14, 2500 ved porten. Prisen er inklusiv udstilling, lille byvandring og kaffe og kage.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.