Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Metro-tur i Ørestaden

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Nu er der gået 15 år siden Ørestaden begyndte at vokse op på Amager Fælled - 600 m. og 5 km. lang - fra Islands Brygge til Vestamager. Denne aflange nye bydel i København er en rigtig teenager - langlemmet, ikke helt færdig udvokset og kantet. Man fornemmer spændende muligheder og smukke detaljer, som bare ikke er helt på plads. Enestående byggerier - DR ´s koncertsal, VM-bjerget, Arenaen, 8 -tallet…. Og nu et stort udbud af boliger blandet op med institutioner og erhversbyggerier. Ørestaden kan ikke ses på få timer, men vi gør et forsøg ved hjælp af Metroen.
Turen er tilrettelagt med 3 større stop under vejs. Vi starter ved Islands Brygges Metro, hvor vi inden vi tager med toget høre om metroen, starten på Ørestaden og Ørestad Nord. Vi køre til Bella Center Stationen og herfra går vi en lille tur i Ørestad City til Ørestad Station - bl.a. forbi VM-Bjerget og Ørestad Gymnasium. Med metroen køre vi til Vestamager og her findes både 8 -tallet med Ørestaden nye kirkerum og den nye Kalvebod Fælled Skole. Vi går en tur rundt i det helt nye kvarter på kanten af Amager Fælled.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-04-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr921131
Adresse Metrostationen Islands Brygge
Njalsgade 70
2300 København S
LokaleVed nedgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

27-04-2019 Lørdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: ved nedgangen til Islands Brygges Metro-station, Njalsgade 70, 2300 Kbh. S.Turen guides af kulturhistoriker Lisa Elsbøll, som har fuldt Ørestaden fra den var på tegnebrættet og stadigvæk undres over, hvordan man skaber en ny bydel. Billet til metroen er ikke inkl. i turen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.