Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Besøg ØsterGro - Danmarks første tagfarm

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Besøg Østergro - Danmarks første taghave.

En tidlig forårsdag i april 2014 blev 110 tons jord grabbet op på taget af det gamle bilauktionshus, der var klargjort med underlag og kanter udført af dygtige tømmerlærlinge fra Københavns Tekniske Skole. Hele lokalområdet blev budt op, og med hjælp fra over 100 skønne naboer og frivillige blev marken anlagt på én weekend. Med en ordentlig omgang kompost kunne frø og idéer spire løs og vokse til dét sted, ØsterGRO er idag med grøntsagsmark, bier, drivhus, høns, kaniner, kompost, udekøkken, liv og glade dage.
Visionen bag ØsterGRO er ikke, at byer i fremtiden skal være selvforsynende med mad dyrket på tagene - men at skabe et bindeled mellem land og by. Urbaniseringen har medvirket til, at vi har mistet grundlæggende viden om, hvordan vores fødevarer dyrkes og produceres.
Vi får en rundvisning på taget "marken" og høre om hele processen bag tilblivelsen af tagfarmen, om alle benspændene og succeshistorierne. Det bliver en snak om den daglige drift, målene for fremtiden, og hvorfor Urban Farming og Rooftop Farmning er en god idé. Vi slutter af med kaffe/kage og en debat.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-05-2019, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191067
Adresse ØsterGro
Æbeløgade 4, på taget
2100 København Ø
LokalePå taget
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

23-05-2019 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.