Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Besøg bybien

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Besøg Bybi

Et grønt bymiljø kræver en indsats fra mange sider og bybierne er ikke store, men mange 15.385 mio. og meget flittige. De bor i 25 bigårde rundt i København og søger for bestøvningen af Københavns mange blomster og skaber lokal honning til glæde for både store og små.
Kom backstage hos bierne og hør om det søde liv som byhonning producent. Vi hopper i bidragten, smager på honningen fra Københavns forskellige bydele og os gennem byens bigårde og taler om Bybis arbejde som socialøkonomisk virksomhed. Der bliver også mulighed for en debat om bymiljø og bier. Bybi ligger på Sundholm og efter besøget går vi en lille tur rundt på Sundholm som oprindelig var en tvangsarbejdsanstat til i dag et aktivt område med flere institutioner og socialøkonomiske virksomheder.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-06-2019, kl. 14:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr191066
Adresse Bybi København
Sundholmsvej 34
2300 København S
LokaleSundholmsvej 34
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

11-06-2019 Tirsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.