Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Kagetappas hos Summerbird, Magasin

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Der er god grund til at tage med denne aften, specielt hvis du elsker chokolade. Chokolade er ikke bare chokolade - og Summerbird er kendt for deres hjemmelavede konfekt, chokolader og små kager af højeste kvalitet. Morten og Sofie vil indføre os i Summerbirds historie, chokolade af højeste kvalitet og univers, hvorefter vi skal smage på de nyeste produkter- nemlig kager med inspiration i klassiske danske kager, så som nøddebunde, træstammer, flødeboller, Sarah Bernard og andre lækkerier. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag. Efter foredraget er det også muligt at købe lækkerier til fordelagtig pris.

Mødested: Hovedindgang
Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-10-2019, kl. 17:55

Ugedag Tirsdag
Holdnr291573
Adresse Magasins hovedindgang
Kgs.Nytorv
Lokalekgs.nytorv
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

22-10-2019 Tirsdag 17:55  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter kagetappas og chokoladefordrag hos Summerbird, Magasin. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag. Mødested Hovedingang

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Kagetappas hos Summerbird, Magasin

Ledige pladser
Tirsdag 22-10-2019, kl. 17:55-19:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Flere kurser