Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Carlsberg Byen - før, nu og i fremtiden

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

I 1847 fandt brygger Jacobsen godt vand i Valby, men siden er meget vand løbet i stranden. På denne vandretur hører vi historien om det gamle bryggeri og familien Jacobsen, ser nærmere på de mange prægtige bygninger og de nye som lige nu begynder at skyde op. Carlsberg Byen er en bydel på 330.000 kvm. i København under voldsom udvikling. Den nye bydel bliver karakteriseret ved en spændende blanding af kreativt, uddannelse og boliger.
Der er åbnet en ny S-togstation og de første boliger er klar til indflytning, men øllet har fortsat en rolle - Carlsbergs administration og husbryggeriet Jacobsen ligger her stadigvæk og bryggernes ånd svæver over Carlsberg Byen.
Turen afsluttes med en middag - drikkevarer er ikke med i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-10-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr922204
Adresse Carlsberg Station
Vesterfælledvej
1778 København V
Lokaleny station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

31-10-2019 Torsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested Carlsberg Station. Pris inkl. middag ex drikkevarer. Bemærk - rundvisningen er udendørs, man kommer ikke ind i bygningerne. Passende påklædning anbefales.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.