Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Venteliste

Byvandring 1: Op og ned langs Nyhavn

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Smukke gamle Nyhavn fra 1673 er altid en tur værd. Med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen vandrer vi op og ned ad Nyhavn. Vi hører om området, de smukke gamle huse og de mange skæbner der har befolket Nyhavn.

Om tiden da Botanisk Have lå i Nyhavn, da H.C. Andersen skrev sine første eventyr i den gamle havn, komponisten Kuhlau skrev bl.a. "Kong Christian stod ved højen mast" i et af havnens huse.

Men det er også historien om Nyhavn, da de mange havneknejper var befolket med Nyhavnspiger, boldværksmatroser, havnearbejdere, ægte søfolk, jazz- og pigtråds-musikere.

Da Nyhavn i 1960'erne blev modecentrum, og om tatovørerne og deres farvestrålende kunst. Der bliver tid til en enkelt øl undervejs, og afslutning med spisning på den gamle restaurant "Øresund".

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-03-2020, kl. 11:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1905
Adresse Gaderne i København 1
Mindeankeret foran Nyhavn
1457 København K
LokaleMindeanker foran Ny
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

29-03-2020 Søndag 11:00  -  13:05

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.