Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Sundby - 2300 - Kbh. S

Ved spørgsmål ring til 43 53 00 93

Sundby - 2300 - Kbh. S


Amager er i dag et af de mest populære steder i København - især området omkring Amagerbro Metro- station. Det spændende og karakteristiske kvarter var bestemt ikke særligt værdsat for 20 år siden, men Metro, modernisering af boligerne og et stigende antal kulturelle tilbud har ændret det nedslidte og til tider frygtede kvarter til et attraktivt boligområde for studerende og børnefamilier.
Det farverige miljø har sine rødder i en gamle landsbystruktur, en tidlig industrialisering og et klassisk københavnsk arbejderkvarter. Gå med på en tur i både fortiden og fremtiden. Ned ad Holmbladsgade, rundt om den gamle industri, resterne af landsbyerne, nye/ gamle institutioner som Sundholm og byggeforeningshusene i Sverigesgade. Turen afslutter med spisning på et lokalt spisested.
Vores guide er kulturhistoriker Lisa Elsbøll - 3. generation i kvarteret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-06-2020, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr20-0147
Adresse Amagerbro Metrostation
Amagerbro Torv 1
2300 København S
LokaleAmagerbro Metro
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Brøndby

Kursusdage

04-06-2020 Torsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.