Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Få ledige pladser

Sort Sol, Nolde-museet og Vadehavscentret

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejseprogram for Sort sol - klik her

Oplev et eventyr for livet i Tøndemarsken, når op mod en halv million stære på træk opfører luftballetten "Sort sol" ca. en time før solnedgang. Vi krydrer miniferien med et besøg i Tønder og indlogeres i smukke værelser på Schackenborg slotskro. Vi skal bl.a. besøge Tønder museum, de hyggelige gågader og cafeer. Efter ophold i Tønder kører vi ud i marsken og videre til det fremskudte dige. Med varmt tøj og kikkert møder vi naturvejlederen, der vil guide os gennem kogene. Han ved, hvor stærene har tænkt sig natlogi. Nogle gange flytter forestillingen til Tyskland, så husk pas, for vi følger med. Aftenen slutter på Schackenborg Slotskro med en lækker middag. Næste dag kører til Nolde-museet i Seebüll, hvor kunstneren, Emil Nolde, skabte sig et refugium i huset tegnet af ham selv. I dag rummer huset mange af hans tegninger samt skiftende særudstillinger. Turen fortsætter herefter til det nye Vadehavscenteret ved Ribe, inden vi sætter kurs mod Hellerup. Vi tager forbehold for evt. ændringer i programmet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2019, kl. 07:30

Ugedag Torsdag, Fredag
Holdnr925033
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-10-2019 Torsdag 07:30  -  21:00
04-10-2019 Fredag 08:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og rejseleder tur -retur, indlogering i Schackenborg Slotskro i delt dobbeltværelse, halvpension på Slotskroen med middag med vin samt morgenbuffet, lokal naturguide til sort sol. Besøg i Tønder, entré og besøg i Nolde-museet og i Vadehavscentret på egen hånd. Pia Mengel holder foredrag i bussen om relevante ting på turen. OBS: tilmelding til og betaling for busture og rejser bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen. Der er nogle få eneværelser, som kan bestilles mod et tillæg på 200 kr. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af rejsegarantifonden nr. 242.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.