Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Hotel D'Angleterre - Krug Afternoon Tea

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Her er en sjælden mulighed for helt bogstaveligt at komme tættere på Københavns berømte hotel på Kongens Nytorv.

AOF tilbyder et stærkt begrænset antal deltagere en mulighed for at opleve hotellets vidt berømte Krug Afternoon Tea.

Kunst, tradition og håndværk går op i en højere enhed, når d’Angleterre i samarbejde med Champagnehuset Krug fortolker den engelske klassiker Afternoon Tea. Krug Afternoon Tea er en helt særlig fortolkning af den engelske klassiker, som bliver serveret i Gallery Hall på d’Angleterre 12, maj 2019 i tidsrummet 15:00 - 17:00.
Til Krug Afternoon Tea serveres der først et glas Krug Grande Cuvée champagne, der efterfølges af tre salte samt tre søde serveringer fra vores Michelin restaurant Marchal.
Til de søde elementer serveres der d’Angleterres specielt komponeret te, der komplimenterer smagen af champagne.
At der bliver tale om en lidt usædvanlig version af Afternoon Tea bevidnes blandt andet af, at omdrejningspunktet ikke er te, men den eksklusive champagne: Krug Grande Cuvée. De tilhørende serveringer udgøres af delikatesser, der matcher Krugs ekstraordinære niveau.

Således er der al mulig grund til at forberede sig på en eftermiddag lidt ud over det sædvanlige - en eftermiddag, hvor man som gæst for alvor kan nyde noget at det bedste, livet kan tilbyde.

AOF's Københavner guide Lars Hermann vil møde jer foran Erichsen Palæ på hjørnet af Vingårdstræde og Laksegade. I løbet af de følgende ca. 90 minutter samler vi appetit ved at spadsere i området og høre om områdets historie og fornemme palæer. Her kan vi kan forhåbentligt også opleve et nyrenoveret Kongens Nytorv efter de sidste 10 års Metrobyggeri.

Vi hører fortællinger om Krinsen fra 1688, Magasin du Nord, Hviids Vinstue, Den franske ambassade, Charlottenborg, Nyhavn, Champagnebaren Balthazar og ikke mindst Hotel D'Angleterres udvikling fra et simpelt traktørsted til et af landets bedste hoteller.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2019, kl. 13:30

Ugedag Søndag
Holdnr190601
Adresse Erichsens Palæ
Laksegade 7
1063 København K
LokaleVed Indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

03-11-2019 Søndag 13:30  -  17:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Hotel D'Angleterre - Krug Afternoon Tea

Ledige pladser
Pris i DKK 795,00
Søndag 03-11-2019, kl. 13:30-17:00 AOF Rødovre Lars Hermann