Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Søderåsens Nationalpark, Sverige

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Søderåsens nationalpark - en udfordrende udflugt. Ikke langt fra København - ca. 1½ times kørsel ligger Søderåsens nationalpark. Her byder naturen på smukke løvskove, mægtige rasbranter med høje klipper, strømmende vandløb og svimlende udsigter. Her er smukt året rundt, men i efteråret er naturen klædt i de mest vidunderlige farver. Vi kører med bus fra Hellerup op til Søderåsen, hvor vi bliver sat af i Skäralid. Herfra går vi en vandretur i Skäralidsdalen, som er kendetegnet ved sine rasbranter af klippeblokke og sten, vandløb igennem dalbunden og ikke mindst den storslåede udsigt fra "Kopparhatten" over den 90 m. dybe dal. Når vi igen er nået ned i dalen spiser vi frokost på Skäralids Restaurang. Efter frokost kører vi over til Röstånga, hvor vi går en vandretur i Nackarpsdalen. Landskabet er igen med løvskov, rasbranter og ikke mindst en fantastisk udsigt over Odensøen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-09-2019, kl. 09:00

Ugedag Fredag
Holdnr926061
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

27-09-2019 Fredag 09:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og dansk guide tur-retur, Frokost inkl. kaffe, drikkevarer i bussen efter turen, Dette er en tur for godt gående, men du behøver ikke at være sportsmand. Hver "rundte" er på lidt over 4 km. , men det går op og ned på naturstiger. Tempoet bliver tilpasset deltagerne. Turansvarlig er kulturhistoriker Lisa Elsbøll, som går forrest og undervejs fortæller områdets historie. Husk gode vandresko/støvler, vand/væske og måske lidt snack, samt dit pas! OBS: tilmelding til og betaling for busture og rejser bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.