Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Venteliste

Malmø - nyt og gammelt

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

BByvandring med frokost i Malmø.
Prisen inkluderer frokost men ikke drikkevarer og ikke togbillet til og fra Malmø..
Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra København. Vores guide på turen, kulturhistoriker Lisa Elsbøll, har boet i Malmø i 16 år, og vil gerne vise os nogle gode steder i byen. Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager toget sammen til Centralen i Malmø. Herfra går vi en tur i det indre Malmø, som i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl. a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal. Fra nyt til gammelt - Malmøhus, de gamle gader ned til Stor Torget og bag dette St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Vi spiser frokost på teaterrestauranten Hipp, som åbnede i år 1900 og har bevaret sin tidstypiske indretning. Om dagen er det frokostspisested og om aftenen/natten er det bar og dansested. Frokosten er en typisk svensk varmret, salatbuffet, brød, vand/saft og kaffe.
NB: Husk passet! Mødested: Hovedbanegården - Under uret midt i hallen kl. 10.00 og turen slutter i Malmø kl. 14.30.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Fredag
Holdnr1911252
Adresse Københavns Hovedbanegård
Reventlowsgade 7
1577 København V
LokaleUnder uret i midten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

11-10-2019 Fredag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter byvandring i Malmø ved historiker Lisa Elsbøll samt frokost. OBS: Du skal selv købe din togbillet til Malmø og selv betale drikkevarer til din frokost i Malmø. NB: Husk passet! Mødested: Hovedbanegården - Under uret midt i hallen Kl. 10.00: Mødetid. Kl. 14.30: Slut i Malmø

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Malmø - nyt og gammelt

Ledige pladser
Fredag 11-10-2019, kl. 10:00-14:30 AOF Frederiksberg-København Lisa Elsbøll