Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Maj på Langeland og Ærø

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Majdage på Langeland og Ærø - 2 dage med overnatning.

Tag med på bustur til det sydfynske øhav og besøg både Langeland og Ærø. Mellem ø-besøgene tager vi en overnatning i Svendborg på Hotel Christiansminde. Turen starter i København med opsamling flere steder, og bussen kører os over til Svendborg, hvor vi spiser smørrebrød og får en kop kaffe. Nu er vi klar til en rundtur på Langeland. Vi besøger bl.a. Rudkøbing, hvor vi går en tur, Bagenkop, som er et af de få steder i Danmark, hvor der findes vilde heste - og vi slutter på Tranekær Slots Orangeri, hvor vi drikker eftermiddagskaffe med hjemmebagte kager. På vejen til Svendborg og Hotel Christiansminde krydser vi Tåsinge. Her gør vi et lille ophold på Landet Kirkegård, hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet - generationers mest romantiske par. Når vi kommer tilbage til Christiansminde, bliver vi indkvarteret i vores værelser, og senere bydes på en god middag.
Næste morgen er der en fyldig morgenbuffet. Bagefter kører vi til Svendborg Havn. Her tager vi færgen til Ærø - bussen er med til Ærø. Vi ankommer til Ærøskøbing, hvor vi bliver modtaget af en lokalguide, som viser sit Ærø: Borgnæs vandmølle, "De ærøske Alper", Søbygård, Søby og ved frokosttid kommer vi til Rise Bryggeri. Her spiser vi frokost inkl. en Rise Øl. Efter frokost kører vi ud på øst-øen og besøger Marstal - engang Danmarks 2. største havneby - vi slutter i Ærøskøbing, hvor der bliver mulighed for en spadseretur, inden vi og vores bus tager færgen til Svendborg. Herfra kører vi mod København.
På denne tur er det meste inkluderet i prisen: Bus, hotel, 2 x frokost, 1 kaffe & kager, 2 -retters aftenmenu, morgenbuffet, færge t/r, turguide og lokalguide. Ved alle måltider på Christiansminde er kaffe/te inkl. og på Rise Bryggeri indgår 1 øl i frokosten. Andre drikkevarer til måltiderne er ikke inkluderet, og evt. sandwich og drikkevarer på busturen hjem betaler du også selv.

Enkelt værelse koster 250 kr. ekstra.

Turleder: Kulturhistoriker Lisa Elsbøll.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-05-2020, kl. 08:00

Ugedag Fredag
Holdnr200003
Adresse Flintholm Station
V. Grøndals Parkvej
2720 Vanløse
Lokaleparkeringspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

15-05-2020 Fredag 08:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.