Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Hundested med Verdenskunst

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi kører først til Helsingør, Her finder vi første perle: Snedkeriet Egeværket, der er kendt viden om for sine smukke skabninger, der er kendt viden om for sine smukke skabninger. Hos Egeværket hører vi om stedets arbejder, mens vi lyttende nyder et glas vin og lidt snacks. Vi fortsætter til Hundested, en hyggelig provinsby med ca. 8.900 indbyggere. I denne skal I besøge næste perle glaspusteriet Back Haus & Brown, der har skabt verdenskendt kunst i glas. I 2017 etablerede disse to værksteder et samarbejde- sammen har de udviklet en serie af unika: skulpturer af "Glas-skibe"- vikingeskibe, hvor glasset spiller op mod træet - og omvendt. Glas-skibene er repræsenteret på gallerier og museer, ikke kun i Danmark, men også i både England og USA. På Egeværket er det kunstnerne, der selv fortæller om arbejdet og i glaspusteriet er det en ansat, der tager over. Efter disse 2 besøg kan man gå lidt rundt i byen inden vi atter samles på restaurant "Spisehuset Knud", hvor der serveres et dejligt stykke smørrebrød. (Drikkevarer er for egen regning). Pia fortæller lidt om glas/porcelæn på busturen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-05-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr2025523
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

17-05-2020 Søndag 09:30  -  14:45

Faktaoplysning

Bemærk Bus tur-retur fra Hellerup station til Hundested. Kunstnere og håndværkere vil fortælle om deres værker mens der serveres vin og snacks. I får også et stykke smørrebrød på restaurant " Spisehuset Knud" med drikkevarer for egen regning. OBS: tilmelding til og betaling for busture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Hundested med verdenskunst

Ledige pladser
Søndag 17-05-2020, kl. 09:30-14:45 AOF Rødovre Arrangeret Af Pia Mengel