Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Oplev Christian den 4.s Kristianstad

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Takket være Øresundsbroen klares turen fra København til Kristianstad nemt og hurtigt. Vi køres til Kristianstad med vores bus til Chr. 4.s store, smukke Trefoldighedskirke og får historien om den danske og svenske konges kampe for herredømmet over Østersøen. Vi ser på byporte og på huse i bindingsværk samt hører om byens stolte militære traditioner. Frokosten indtager vi sammen (er inkluderet i prisen) og efter kaffen orienterer vi om byens shopping-muligheder. En spændende heldagstur med dansk/svensk historie, hvor en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen er med hele vejen, også i bussen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-03-2020, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr2026011
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-03-2020 Lørdag 09:00  -  19:15

Faktaoplysning

Bemærk OBS-afgangstiden og hjemkomsttiden er rettet!! Turen omfatter bus og guide tur-retur, frokost og kaffe. Frokosten indtager vi sammen (er inkluderet i prisen) og efter kaffen orienter vi om byens shoppingmuligheder. En spændende heldags-tur med dansk/svensk historie, hvor en kulturhistoriker fra Elsbøll & Christensen er med hele vejen, også i bussen. HUSK passet. OBS: tilmelding til og betaling for busture er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.