Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Strynø i Det Fynske Øhav

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I det Fynske øhav ligger denne lille paradis-ø med et areal på kun 5km2 og en befolkning på under 200 personer. Vi bliver mødt af den lokale guide Kjeld, der vil vise os rundt og fortælle interessante historier om livet på lilleputøen. Vi sejler fra Rudkøbing til Strynø og derfra kører vi bl.a. til Smakkemuseet, Strynø Mølle, kirken og skolen. Øen har smukke krogede veje og spændende huse med små idylliske haver ved gadekæret i Strynø By, hvor vi går en lille byvandring. Frokosten vil blive nydt i Det Gamle Mejeri, hvor der i dag er indrettet et bryggeri.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2019, kl. 06:55

Ugedag Torsdag
Holdnr925023
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

13-06-2019 Torsdag 06:55  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide tur-retur, færge til Strynø, rundvisning på øen ved intern guide, entré og guide i Smakkemuseet, frokost, kaffe og sandwich i bussen

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.