Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll Christensen
Venteliste

Islands Brygge m/brunch

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Islands Brygge blev skabt da der var behov for mere kajplads i Københavns Havn. Bydelen blev et nyt arbejderkvarter i København, hvor man boede tæt på sin arbejdsplads - det være sig Sojakagefabrikken eller FDB. I 1970´erne og 80´er blev Islands Brygge tømt for sine mange arbejdspladser, boligerne var små og nedslidte og det var billigt at bo på Bryggen. Det har ændret sig nu!

Bryggen er gået fra glemsel til at være super trendy med cafeer, gallerier og et aktivt fritidsliv i Havnen. Sojakagefabrikken og de gamle industrier er afløst af spændende nybyggeri, kreative arbejdspladser og boligbyggeri skabt af stjernearkitekter. Attraktive fritidsområder langs havnen og på Amager Fælled.
Tag med på byvandring rundt i bydelen - nyd både nyt og gammelt byggeri og få Bryggens historie fortalt undervejs. Turen afsluttes med brunch.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-05-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr195043
Adresse Islands Brygge
v/Metro station
2300 København S
Lokalev/Metro stationen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

11-05-2019 Lørdag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.